Hakkımızda

Üretim hayatına aerosol alanında başlayan ve kökleri 1978’e uzanan Lider Kozmetik’in kuruluşundan itibaren amacı ülkemizi kaliteli markalarla dünyada en iyi şekilde temsil ederek lider global oyuncular arasında yerini almaktır. Bu nedenle Ar-ge, Ür-Ge ve üretim tesislerine sürekli yatırım yaparak insan ve çevre sağlığına zarar vermeyecek şekilde uluslararası standartlara uygun kaliteli ve rekabetçi ürünler üretme ilkesinden asla ödün vermemektedir.

Deodoranttan sıvı sabuna, Tıraş köpüğünden oda kokularına, saç spreyinden sinek öldürücü spreye kadar ev bakım, oto bakım, Insecticide, kişisel bakım gibi hızlı tüketim sektörünün 4 büyük kategorisinde ileri teknolojilerle donatılmış üretim tesislerinde özenle üretilmiş kaliteli ürünleriyle 6 kıtada 102’den fazla ülkede hem kendi markalarımız hem private label ürünlerimiz milyonlarca tüketici ile buluşmaktadır.

30 yılı aşkın süredir Green World, Majix, ladybella, Aleda, Fawaris, Joker gibi güçlü ve kaliteli markalarımızla hem yerel hem global müşterilerimizin pazarın önemli oyuncuları arasında yer almasına liderlik ediyoruz.